Zimnicea - Sporting 6-3: Au pierdut setul

15.05.2010 17:35

Sporting a uitat sa castige! Azi, in deplasarea de la Zimnicea, rosiorienii au cedat cu scorul de 6-3 si se indreapta spre mijlocul clasamentului dupa ce la un moment dat au cochetat cu primele locuri ale clasamentului.
La Zimnicea, Sporting a inceput meciul practic de la 0-3, atat cat arata tabela in primul sfert de ora. Usor-usor, rosiorenii au revenit in joc, iar Bican a redus din diferenta pana la pauza. Imediat dupa, "Van Damme" a reusit golul sezonului cu un sut de la 25 de metri direct in vinclu si a reaprins speranta in sanul echipei. Inevitabilul s-a produs cateva minute mai tarziu. Rada (foto, la minge), cu o scarita, a egalat la 3, iar Sporting era pe cai mari.
Elanul rosiorenilor a fost taiat de brigada de arbitri, care, efectiv, a impins echipa gazda de la spate si a favorizat marcarea unor goluri dubioase care au ajutat-o pe Dunarea sa se impuna in cele din urma cu 6-3.
Din acest meci ramane dorinta rosiorienilor de joc si frumoasa revenire de la 0-3 pana la 3-3.

Sporting: Busca - Cotei, Dobre, Mitroi, Petrache - Oprea, Rada, Toma, Niculae - Carabasu, Toader. Au mai jucat: Bican, Neciu si Costescu.

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.