Victorie pentru primul loc

04.09.2010 16:37

"Le dam de la 4 in sus" sau "Vreau sa urcam pe primul loc dupa etapa de sambata". Acestea au fost declaratiile portarului Sportingului, Razvan Busca, si a administratorului delegat al echipei, Paul Mara, inaintea meciului cu Unirea Cosmesti. In cele din urma, a iesit cum au vrut amandoi, Sporting a invins cu 6-0 si a preluat sefia clasamentului dupa doua etape.
Sarabanda golurilor de azi a inceput-o Doru Parvan, care in numai doua minute a facut 2-0 (min. 20 si 22) si a linisitit partida. Uratu si-a primit si el portia de aplauze din partea celor 100 de spectatori din tribune dupa golul spectaculos reusit in minutul 26. Micutul mijlocas rosiorean a driblat doi adversari si a sutat in vinclu, cu interiorul, de la 25 de metri, lateral stanga. Din nou Parvan si Ionel Tuleu (folosit atacant) au stabilit scorul pauzei, 5-0, in urma a doua executii frumoase.
La reluare, forcing-ul Sportingului s-a mai domolit si jocul s-a mai echilibrat putin. Dar de inscris tot rosiorenii au facut-o, insa numai o singura data prin nou intratul Moldoveanu, sut la coltul lung din careu.
Cu 6 puncte si un golaveraj de 8-1, Sporting a urcat, dupa doua etape, pe prima pozitie a clasamentului Ligii a 4-a de fotbal. Etapa viitoare, Sporting se deplaseaza la Buzescu, echipa care a pierdut azi la Spatarei, scor 1-0.

Sporting: 12 Busca - 6. Ciofalca, 11. Balta, 16. Deaconu, 3. Geac - 14. Toader, 8. Toma, 5. Udrea, 13. Uratu - 9. Tuleu, 10. Parvan. Au mai intrat: 4. Sitaru, 15. Becheru, 7. Oprea si 17. Moldoveanu.

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.