Victorie in inferioritate

01.10.2010 09:10

Formatia de juniori a Sportingului a reusit sambata o victorie importanta la Peretu in competitia juvenila. Elevii lui Eugen Craciunescu au invins cu scorul de 2-1, dupa ce a revenit de la 0-1 si a jucat mai mult de o repriza in 10 oameni, iar in final chiar in noua jucatori.
Peretenii, care aveau maxim de puncte dupa 4 meciuri, la fel ca si Sporting Rosiori, au inceput mai bine jocul si au deschis scorul in primul sfert de ora. Rosiorenii au echilibrat pana la pauza jocul si au reusit sa obtina un penalty, insa arbitrul Mihai Rotaru a revenit asupra deciziei si a anulat sanctiunea dictata anterior. Acest lucru l-a enervat pe unul dintre jucatorii Sportingului, Andrei Vladulescu, care l-a injurat pe arbitru si a primit cartonasul galben, ulterior si pe cel rosu.
In inferioritate numerica si “injectata” cu furie, echipa rosioreana s-a intors de la cabine mai bine montata si a reusit un joc excelent in partea secunda. Coipan si compania au urcat usor-usor peste adversar, l-au subordonat si l-au facut sa greseasca. Intr-un interval de numai 6 minute (‘77 – ’83), Sporting a reusit sa intoarca partida prin golurile lui Tianu si Coipan. Primul a punctat cu un sut puternic din afara careului, iar Coipan a finalizat o actiune purtata pe partea stanga de Achitei.
In ultimul minut de joc, portarul rosiorenilor, Catalin Moise, a vazut si el cartonasul rosu, tot pentru injuri adresate centralului Rotaru, cel care a “reusit” perfornanta sa nemultumeasca pe toata lumea cu deciziile sale.
Dupa 5 etape, Sporting a strans 15 puncte si ramane lider in clasamentul juniorilor.

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.