Victoria tineretii

07.11.2009 16:00

Sporting a reusit sa rapuna liderul in finalul unui meci dramatic, cu un gol marcat de pustiul de 15 ani, Madalin Carabasu.

"Venim sa invingem", "Avem o surpriza pregatita pentru Sporting", "Putem bate pe oricine in aceasta serie". Acestea au fost declaratiile lui Mitica Paciurea, antrenorul Peretului, facute inaintea meciului de sambata. Intr-adevar, Metalul Peretu a venit la Rosiori cu o echipa care arata de locul intai, cu jucatori experimentati, in mare parte fosti fotbalisti la Rova sau Sporting. Peretenii au controlat jocul in prima parte, si-au creat cateva ocazii de gol, insa fara efect pe tabela. In acest timp, Sportingul lui Alexandru Gheorghe, cu jucatori foarte tineri, a preferat sa stea la cutie si sa riposteze pe contraatac.
Surpiza de care vorbea Paciurea inaintea meciului a facut-o, probabil, la pauza. Formula 1-4-4-2, folosita de antrenorul oaspetilor in prima parte, s-a transformat in partea secunda in 1-3-5-2, cu un mijloc mai puternic, cel putin teoretic. Spunem teoretic pentru ca jocul Metalului a scazut din intensitate, sarjele de atac din prima repriza, fiind din ce in ce mai rare. Doar bara lui Costinel Ciofalca a mai dat emotii Sportingului, in partea secunda.
Odata ce oboseala si-a facut prezenta in tabara oaspetilor, au aparut si ocaziile rosiorenilor. Oprea si Carabasu, cu doua suturi din afara careului, au prevestit golul din minutul 81. Rosiorenii au dejucat perfect pasul la ofsaid al adversarilor, Rada a pasat perfect printre trei jucatori pereteni si pustiul de 15 ani al Sportingului, Madalin Carabasu l-a invins de la 10 metri pe portarul Ivan. Minutele ramase pana la final au fost insuficente pentru oaspeti sa mai repare ceva, iar Sporting obtine cea mai importanta victorie din acest sezon.

400 de spectatori au asistat la aceasta partida, o asistenta record in acest sezon pentrustadionul Municipal.

 

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.