Varianta Costica Oprea

05.05.2010 13:43

Cum acest sezon pare ratat, iar Sporting trebuie sa se multumeasca cu un final de sezon linistit, pentru urmatoarea stagiune rosiorenii trebuie sa-si faca de acum temele pentru a nu fi prinsi descoperiti la startul sezonului 2010/2011. Daca problema resurselor financiare e aproape rezolvata prin transformarea in Club Sportiv si atragerea Primarie de partea echipei, Sporting trebuie sa-si caute un antrenor care sa preia munca inceputa de Alexandru Gheorghe si continuata pana la finalul acestui sezon de interimarul Eugen Craciunescu. Bineinteles si lotul de jucatori trebuie refacut sau completat, insa pana la partea cu jucatorii trebuie lamurita problema antrenorului.
Se stie ca Eugen Craciunescu va asigura interimatul pana la vara, urmand sa ramana antrenor doar la echipa de junior. De aici incolo incep problemele. Cum in Rosiori de Vede nu prea mai sunt antrenori de meserie, iar cei care au ramas s-au perindat deja pe la conducerea Sportingului, trebuie ales, fie din afara orasului, ceea ce e putin probabil, fie din garda jucatorilor rosioreni cu experienta.  
In ajutorul conducerii Sportingului, site-ul www.sporting-rosiori.webnode.com vine cu urmatoarea propunere pentru banca tehnica a echipei din sezonul 2010/2011: Constantin Oprea. Oprea este unul dintre cei mai experimentati jucatori rosioreni aflati acum in activitate care a evoluat la un nivel bun (Liga2), a lucrat cu foarte multi antrenori cu cota in Romania si isi doreste sa faca pasul catre aceasta meserie. Intrucat nu are decat 29 de ani, Costica Oprea mai poate fi util si in teren, experienta sa recomandandu-l pentru postul de antrenor-jucator. Inca un argument pentru sustinerea lui Oprea pentru postul de tehnician este dorinta sa de afirmare in aceasta noua postura. Chiar si faptul ca este apropiat de varsta de unii dintre jucatori poate constitui un avantaj, comunicarea dintre cele doua parti putand fi una foarte buna si deschisa.  
Este doar o propunere, pe care acest site o face conducatorilor echipei Sportingului, o varianta care merita luata in seama pe viitor.

Momentan nu m-am gandit sa ma apuc de antrenorat. Cred ca mai pot juca fotbal cativa ani, fara sa ma fac de ras. Insa daca mi se va propune aceasta functie si va fi ceva serios sunt deschis sa discut ”, C-tin Oprea

CV – Constantin Oprea
Varsta: 29 ani
Post: Atacant/Fundas
Cariera: 1994 – 2003: Rova Rosiori (Juniori, Liga 4, Liga 3)
           2003 – 2005: FC Bihor Oradea (Liga 2)
           2005 – prezent: Metalul  Peretu (Liga 4)

9 ani a evoluat Oprea pentru Rova Rosiori
2 sezoane a strans Costica in Liga a II-a la FC Oradea, reusind 2 goluri

 

Antrenori cu care a lucrat Constantin Oprea:
Doru Dragan, Gabriel Lungu, Iulica Dragnea, Alexandru Gheorghe, I. Craciunescu, Constantin Berechet, Costica Donose, Nicolae Tansescu, Ion Marin, Marian Bondrea, Alin Artimon.

 

Back

Tu pe cine ai propune antrenor la Sporting din vara?

Date
By
Subject

10

nu merita costica sa fie antrenor tot alexandru gheorghe ar merita din cate vad eu ........ sa ramana tot gheorghe alexandru antrenor merita :-*

Date
By
Subject

hagilutu&delpiero din oradea

costica e nr1cu el reinvie fotbalul la rosiori

Date
By
Subject

antrenor

si nea Doru Dragan ar fii bun

Date
By
Subject

antrenor

Si Iulica Dragnea ar fi o solutie...e mana d efier..

Date
By
Subject

hagy10

de ce nuh... costica ar merita o sansa pe viitor! altii cu ce au fost mai buni ????

Search site

© 2009 Created by C.M.