"Van Damme" trage din greu sa impresioneze la Caracal

29.07.2010 11:20

Fostul fundas al Sportingului, Alexandru Mitroi, trage din greu la antrenamentele noii sale echipe, FC Caracal. "Van Damme" a intrat de marti intr-un cantonament centralizat de doua saptamani la baza Deveselu de langa orasul oltean.

Fotbaliştii echipei FC Caracal au un program dificil in aceasta perioada. Trei antrenamente pe zi de intensitate mare, în care aleargă kilometri mulţi, mingea fiind folosită doar în şedinţa de pregătire de seară, acestea sunt cerinţele „principalului” Laurenţiu Urâtu de la elevii săi. Tehnicianul speră ca jucătorii grupării de Liga a III-a să facă faţă ritmului impus în această săptămână.
De la 7.30 avem primul antrenament, de 25-30 de minute. După înviorare şi mişcări de gimnastică urmează o alergare de 3-4 kilometri, în rimt susţinut. La 10.30 facem o şedinţă de pregătire fizică, alergări de semidistanţă cu intensitate mare. Între orele 17.30 şi 19.30 avem un antrenament de forţă, combinat cu partea tehnico-tactică. În lot sunt 23 de jucători şi pot să mai apară doi-trei, dar să şi renunţăm la alţii. Unii băieţi sunt neantrenaţi, însă sper să nu clacheze până sâmbătă, când urmăm acest program”, a spus Urâtu.
În cadrul stagiului de pregătire centralizată de la Deveselu, FC Caracal va susţine si două jocuri de verificare, în care va întâlni echipele Atletic Bradu şi FC Piatra-Olt.

Sursa: monitoruldeolt.ro

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.