Van Damme l-a invins pe Coman in amicalul FC Caracal - Alro Slatina

15.07.2010 21:51

Astazi, pe stadionul "Parc" din Caracal s-au infruntat, intr-un meci amical, formatiile FC Caracal (Liga 3) si Alro Slatina (Liga 2). Partida a avut 3 reprize de cate 30 de minute, iar rezultatul final a fost 3-2 pentru gazde.
Ambele echipe au avut pe teren cate un rosiorean, Alex Mitroi, la Caracal si Mihai Coman, la oaspeti. "Van Damme" a evoluat in primele 45 de minute ale partidei, avand o evolutie buna in general, in timp ce Coman a jucat in repriza a doua. Mijlocasul rosiorean si-a trecut in cont si o mare ocazie, in minutul 44, cand "sutul sau de la 30 de metri a fost respins de portarul caracalenilor cu un reflex de ultim moment", noteaza cotidianul "Monitorul de Olt".
Cei doi jucatori se afla momentan in probe la echipele oltene, raspunsurile finale urmand a fi primite in zilele urmatoare. La Alro Slatina trebuia sa evolueze si Ionut Streinu, insa stoperul rosiorean si-a reziliat chiar astazi contractul cu echipa slatineana, urmatoarea sa destinatiie fiind, probabil, Rapid Piatra-Olt (Liga 3), grupare cu care este in negocieri.

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.