Va fi indepartat Alexandru Gheorghe de la selectionata judeteana U16?

14.07.2010 15:15

Chiar daca a castigat concursul national pentru postul de antrenor al selectionatei judetene de juniori U16, depasindu-l cu un punct pe Mircea Cristescu, Alexandru Gheorghe nu poate profersa intrucat nu este agreat de AJF Teleorman, dar nici Federatia Romana de Fotbal nu-l sustine, propunand un nou concurs cu alti doi tehnicieni teleormaneni. Pana la startul competitiei mai sunt doua luni, iar Teleormanul este singurul judet care nu si-a stabilit antrenorul si nici nu a realizat selectia.

Ce presupune proiectul
Intrucat selectionatele de juniori ale Romaniei  au cam uitat sa se califice la turneele finale in ultimii 10 ani, FRF a descoperit unde este problema (selectia deficitara a copiilor fiind principala problema in ochii Federatiei) si a  incercat prin acest proiect sa revigoreze sistemul de cautare al talentelor. Asa s-a ajuns la “Selectionatele judetene de juniori”. Scopul acestor selectionate judetene trebuia sau trebuie sa fie descoperirea de noi talente din fiecare judet, iar “varfurile” fiecarei zone ale tarii sa fie promovate la echipele nationale de juniori.

Federaţia Română de Fotbal pune la bătaie, în total, 460.000 de euro pentru acest proiect, din care vor fi asigurate patru seturi de echipament de joc pentru fiecare selecţionată, mingi, indemnizaţa de 300 de euro pe lună pentru antrenorii principali, cazare, masă şi transport pentru deplasările mai lungi de 250 km, turnee internaţionale.
Partea ce revine Asociaţiilor Judeţene se ridică la 10.000 de euro de fiecare şi include, printre altele, echipemente de antrenament, indemnizaţii pentru ceilalţi membrii ai stafului tehnic (40 euro/persoană pe lună), alimentaţie şi refacere.


Care sunt interesele AFJ-ului?
Aceasta neplacuta situatie in care se afla judetul nostru nu face decat sa ne intrebam  la ce mai foloseste acest proiect initiat de FRF daca nu se respecta principiile de baza de la care a pornit? Din moment ce Gheorghe a castigat prin concurs postul de selectioner, de ce AJF se opune sa-l sustina? Care ar motivul exact pentru care Alexandru Gheorghe nu este agreat de Stan Prodan? Sa fie oare doar faptul ca rosioreanul este un antrenor incomod  cu care se colaboreaza greu sau la mijloc exista alte interese?

Back

Forum: Va fi indepartat Alexandru Gheorghe de la selectionata judeteana U16?

Date
By
Subject

U 16

de acord cu tine in privinta lui Alin Jumuga , el nu merita sa joace la selectionata U 16, dar joaca la juniori republicani "94 . Tu unde joci ? (nunti, botezuri)

Date
By
Subject

u16

u16 inseamna juniorii cu varsta de 15 ani ,mai mici de 15 ani si inclusiv 16 ani.deci poti juca.

Date
By
Subject

----

eu dak vroiam sa aflu intrebam direct pe domn profesor si mia si spus ca este doar pt copii cu varsta sub 16 adik 15 14 si nu am cum sa joc si pt dobre sa ma pis pe fata ta de milog

Date
By
Subject

jegosi

ba muisti dreak care intrebati cu numele meu ma?

Date
By
Subject

...........

Dante ba dreaq de prost jumuga esti vai mama ta si vb u habar ai sa dai cu picioru in minge si vb sa te ia la under 16 dute dreaq si jokate cu arabu cu miski cu astea de pe la tine din cartier nu mai vb de fotbal fi al dreaq..

Date
By
Subject

......

Am si eu o intrebare eu am 16 ani eu pot intra in aceasta grupa .. sau sub 16 ani ..cum este poate sa imi explice cnv??

Date
By
Subject

Re: ......

da ma poti;)

Date
By
Subject

sad

La ce jigode de om este Stan Prodan, niciodata nu'l va indreptatii pe Alex.Gheorghe! Dar eu sper ca domnul Gheroghe sa ajunga anterenorul selectionatei under 16!

Search site

© 2009 Created by C.M.