Un moldovean in curtea Sportingului

09.02.2010 10:26

Cei care au vazut partida amicala de sambata dintre Sporting si Olteni s-au intrebat cine este fundasul central care a jucat alaturi de Mitroi in centurul defensivei rosiorene.
Singura informatie a oferit-o presedintele Paul Mara si a fost destul de sumara. “Numele sau este George Maftei, are 19 ani si provine de la Politehnica Iasi”.

Site-ul www.sporting-rosiori.webnode.com a cautat ieri mai multe informatii despre Maftei pe care vi le prezinta astazi intr-un scurt reportaj.

Capitanul echipei de juniori republicani “A” al echipei Poli Iasi  
Dupa cateva cautari pe google, am aflat ca George Maftei
(foto jos - nr. 5), nascut in 1990, a fost capitanul echipei de juniori republicani “A” a Politehnicii Iasi, formatie care sezonul trecut a castigat Seria a X-a a Campionatului National de Juniori fara infrangere, cu un avans de 14 puncte fata de locul secund. 

De ce Sporting?
George Maftei a ajuns la Sporting cu scopul de a juca pana in vara sub comanda tehnicianului Alexandru Gheorghe,urmand ca acesta sa-i gaseasca, din sezonul viitor, un angajament la o formatie de Liga 2. “E un jucator talentat. Se vede ca stie fotbal. Sta bine in teren, acopera bine zona unde evolueaza. Are cateva kilograme in plus, dar cu o pregatire buna va scapa de ele. Daca isi rezolva problema cu actele, Maftei va juca la noi pana la vara”, l-a caracterizat Alexandru Gheorghe pe Maftei.

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.