Ultimele noutati din lotul Sportingului

23.02.2010 13:21

Toma – Dupa Ionel Cotei si Cornel Balta, Viorel Toma (foto) este cel de-al treilea jucator caruia Sporting a reusit sa-i finalizeze actele de transfer. “Toma este jucatorul nostru 100%. Ieri i-am luat actele de la Daneasa, iar azi ii vom inscrie transferul la AJF”, a declarat Paul Mara, presedintele Sportingului.

Niculae – Accidentat in urma cu o saptamana, mijlocasul Marinel Niculae ar putea reveni pe teren sambata in meciul amical cu Buzescu. “Din fericire nu a fost ruptura ci doar o intindere. Sper ca pana la sfarsitul acestei saptamani sa fiu apt de joc. Pana la prima etapa imi voi reveni complet, dar e posibil sa joc si sambata cu Buzescu”,  a spus Niculae.

Uratu – Zvonul ca mijlocasul Iulian Uratu ar putea parasi Sportingul pentru Metalul Peretu a fost infirmat chiar de jucator. “Nu plec nicaieri. Nu las eu Sportingul si pe nea Sandu (n.r. Alexandru Gheorghe) pentru Peretu”, a precizat Uratu.

Pracna – Fundasul de 19 de ani s-a hotarat in cele din urma unde va juca in retur. Nu ramane nici la Sporting, dar nu pleaca nici la FC Ciorogarla si nici la AS Calmatuiu. Pracna va fi imprumutat la Buzescu pentru un an.

   

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.