Stiri despre rosioreni

13.07.2010 12:59

“Leco” continua cu FC Cisnadie
Mijlocasul originar din Rosiorii de Vede va continua si in acest sezon la echipa de Liga 3 FC Cisnadie. Desi a fost dorit de Ariesul Turda (Liga II), Marius Lacoviste (28 ani) a preferat sa aiba continuitate la formatia cu care a incheiat sezonul trecut pe pozitia a 3-a. FC Cisnadie va efectua stagiul de pregatire in statiunea Paltinis, incepand cu 28 iulie.

Lacoviste a mai evoluat in cariera sa la Rova Rosiori (Liga 3), Vointa Bucuresti (Liga 3), Pandurii Tg. Jiu (Liga2), Midia Navodari (Liga 2), Diter Zafra (Spania – Tercera Division) si CF Andorra (Spania – Tercera Division).

PrintScreen - www.tribuna.ro

Streinu, pastrat in lotul lui ALRO Slatina
Promovata in Liga 2 la finalul sezonului trecut, Alro Slatina se va baza in continuare pe serviciile fundasului rosiorean, contractul sau fiind prelungit pe inca un an dupa ce a expirat in aceasta vaa. Cu un antrenor nou, Corneliu Papura, Slatina s-a reunit ieri pentru noul sezon, iar pregatirea de vara o va efectua in Serbia, incepand cu 19 iulie.

Streinu a  fost format la Scoala de Fotbal “Nicolae Dobrin”, iar in cariera sa a evoluat la echipe precum: Rova Rosiori (Liga 3), Olimpia Gherla (Liga 3), Cetatea Suceava (Liga 2), Juventus Falticeni (Liga 3) si Alro Slatina (Liga 3).

PrintScreen - www.evenimentdeolt.ro

Vladoiu nu-l mai antreneaza pe Ivanica

Confruntandu-se cu mari probleme financiare, echipa rosioreanului Danut Ivanica (20 ani), FC Arges, ramane fara antrenor de la o saptamana la alta. Dupa ce Cristi Negru a fost demis la finalul sezonului trecut, formatia din “Trivale” s-a orientat catre Jean Vladoiu. Fostul international roman nu a rezistat decat o saptamana pe banca tehnica a argesenilor, motivele pentru care a parasit-o asa rapid fiind incertitudinea financiara care domina clubul. „Îmi pare foarte rău, dar nu puteam să pregătesc o echipă numai cu jucători foarte tineri cărora nu le puteam oferi nimic în afara unui salariu de 7.000.000 lei vechi. Fără un cantonament, o masă după antrenamente, fără un buget la echipă, nu se poate face performanţă, fie şi Liga a doua. I-am lăsat locul lui Mihai Zamfir; nu are obiectiv, dar poate o reuşi el să facă imposibilul. Eu sunt mai ambiţios şi doream mai mult, nu doar atât. Şi singur nu puteam să reuşesc”, a spus Jean Vlădoiu.

Incisivul atacant rosiorean a debutat ca junior la Rova Rosiori, iar la Scoala de Fotbal Nicolae Dobrin s-a format ca jucator. La FC Arges, Ivanica a debutat sezonul trecut, pentru care a marcat 3 goluri in Liga 2.    

 

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.