Sporting, victorie prin neprezentarea adversarei

05.06.2010 15:58

Sporting Rosiori a castigat ultimul meci al sezonului fara niciun efort. Formatia din Talpa nu s-a prezentat, astazi, la Rosiori si a pierdut meciul cu 3-0. Acelasi lucru s-a intamplat si la partida de juniori, iar elevii lui Eugen Craciunescu au castigat jocul tot cu 3-0.
Cu 51 de puncte dupa 30 de etape, Sporting incheie campionatul pe pozitia a 4-a, in spatele Turrisului (Locul 1, 68 p.), Metalului Peretu (Locul 2, 68 p.) si VN Olteni (Locul 3, 60 p.).

Siteul www.sporting-rosiori va prezinta cateva imagini si rezultate inregistrate in etapa a 30-a al Ligii a 4-a Teleorman:

Metalul Peretu - Spicpo Poroschia 4-1
* Daniel Mocanu (foto) a reusit un hattrick si a devenit golgheterul seriei cu 48 de reusite. La oaspeti, Lupescu, al doilea marcator al seriei cu 42 de goluri, nu a reusit sa marcheze in meciul de azi.

Turris Tr. Magurele - Dunarea Zimnicea 3-0
* La pauză a fost 1-0, gol marcat din penalty pentru un henţ. Zimnicea a terminat meciul cu 2 oameni mai puţin, ceea ce a permis turnenilor să îşi apropie victoria fără drept de apel. Turris merge pe 15 iunie la Piteşti pentru barajul de promovare contra echipei CS Sopot, campioana judetului Dolj.

 

Rapid Buzescu - Petrolul II Videle 2-1
* Primul gol al gazdelor a fost reusit de rosioreanul Coco Badita (foto). La oaspeti a evoluat si rosioreanul Liviu Floricel, jucator imprumutat de Ceahlaul Piatra Neamt la Videle pana la finele acestui sezon.

VN Olteni - Steaua Spatarei 4-0
* Formatia din Spatarei a terminat pe pozitia a 14-a in clasament si asteapta acum rezultatul de la barajul de promovare. Daca Turris va urca in Liga 3, din Liga 4 vor retrograda doar ultimele doua clasate, insa daca echipa din Turnu Magurele va rata promovarea, Spatarei va trebui sa ia drumul Ligii a 5-a.

 

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.