Sporting s-a reunit azi. Antrenorul se decide joi

03.08.2010 22:05

Astazi, la stadionul Municipal din Rosiorii de Vede, lotul formatiei Sporting Rosiori s-a reunit in vederea pregatirii sezonului competitional 2010-2011 al Ligii a 4-a de fotbal. La reunire au fost prezenti cativa dintre jucatorii Sportingului din sezonul trecut (Toader, Oprea, Moldoveanu, C. Dobre, Niculae si Uratu) si jucatorii de la echipa a doua a Sportingului care au incheiat junioratul. In plus, la reunire au fost prezenti portarul Razvan Busca, jucator care doreste sa revina la Rosiori dupa experienta nefasta de la Frasinet, si doi jucatori din "vechea garda" a Sportingului, Liviu Deaconu si Doru Parvan. Cei doi au venit pentru a negocia o eventuala revenire la Rosiori.
Toti jucatorii au fost intampinati de primarul Nutu Ion si de presedintele Sportingului Stefan Predoi. Cei doi au tinut un discurs scurt echipei, au prezentat noul proiect si obiectivul pentru noul sezon. Astfel, Sporting se va baza pe sprijinul Primariei Rosiori din noul sezon si va trebui sa se lupte pentru promovarea in Liga 3. Jucatorii vor fi evolua pe prime de 50 de lei la victorie. Daca vor sa castige mai mult, rosiorenii trebuie sa porneasca bine in noua editie de campionat, iar daca rezultatele vor fi corespunzatoare cerintelor conducerii, primele se vor suplimenta in functie de adversar si de evolutia echipei.

Numele antrenorului va fi aflat joi
Desi astazi trebuia sa fie numit si noul antrenor, decizia s-a amanat pana joi. In calcul raman tot cei trei tehnicieni, Constantin Berechet, creditat cu prima sansa, Dumitru Paciurea si Alexandru Gheorghe. Pana atunci, echipa se va pregati sub comanda antrenorului de la echipa de juniori Eugen Craciunescu, care va conduce cate un antrenament zilnic de la ora 18:00. In functie de ce antrenor va fi numit poimaine, vor aparea si alte nume noi in lotul rosiorean.

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.