Sporting Rosiori, Liga 3 sau Liga 4?

21.06.2010 17:20

In urma cu cateva saptamani prezentam intr-un articol zvonul care aparuse in oras conform caruia omul de afaceri Tudorel Coman vrea sa cumpere un loc in Liga 3 pentru Sporting Rosiori. Momentan stirea a ramas tot la stadiul de zvon, decizia finala urmand a fi luata, conform spuselor actualului presedinte al Sportingului Paul Mara, in cursul acestei saptamani. “M-am intalnit aseara la meciul de juniori dintre Sporting Rosiori si Sporting Pitesti cu domnul Coman si l-am intrebat despre eventuala participare a Sportingului in Liga 3. Mi-a spus ca miercuri se va intalni cu prefectul judetului, domnul Nitulescu, si va sti sigur daca vom putea sau nu sa inscriem echipa in Liga 3”, a punctat Mara.

Liga 3?...Greu de realizat
Presedintele Sportingului a mai precizat ca e sceptic in privinta realizarii acestei mutari spectaculoase, argumentand ca o participare in Liga 3 depinde de multi factori si obliga la multe cheltuieli. “Personal, la momentul actual, cred ca e greu sa sustinem o echipa in Liga 3. Costurile sunt foarte mari. Iti trebuie jucatori noi, trebuie sa le platesti un salariu, sa le asiguri cazare, mancare plus prime de joc. In Liga 3 iti trebuie si echipe de juniori republicani. Alte costuri in plus. De aceea eu cred ca e foarte grau sa avem in viitorul apropiat o echipa in Liga 3. Mai degraba, acum eu cred intr-un Sporting in Liga 4 cu obiectiv promovarea in Liga 3, in sezonul viitor. Cheltuielile sunt mult mai mici si satisfactia e alta cand promovezi decat sa cumperi deja un loc intr-o liga superioara”, a spus Paul Mara.

Liga 4?...Sosesc Mitica Paciurea si lotul “Peretu”
In cazul in care varianta cumpararii unui loc in Liga a 3-a va pica, Mara a dezvaluit ca Sporting este pregatita pentru a ataca promovarea in Liga 3 cu un fond de jucatori noi si cu un antrenor nou. “I-am cerut domnului Coman, in cazul in care nu va putea rezolva cumpararea locului in Liga 3, sa ne sustina si in Liga 4. Avem deja un plan de bataie pentru sezonul viitor. Vom incerca sa aducem de la Peretu cativa jucatori si pe antrenorul Mitica Paciurea. Cu ce jucatori avem noi acum si cu lotul <<Peretu>>  cred ca vom reusi sa ajungem la baraj. Azi, astea sunt pur supozitii. Probabil miercuri, joi vom sti mai multe”, a precizat presedintele Paul Mara.

Daca va fi un proiect serios si Sporting ma vrea, sunt dispus sa revin la Rosiori. Vin cu cea mai mare placere si numai daca obiectivul este promovarea. Probabil voi aduce si cativa jucatori de la Peretu. Am vorbit deja cu baietii si sunt dispusi sa joace pentru Sporting si pentru sume mai mici fata de cat primeau la Metalul. Dar hai intai sa vedem ce se va rezolva in aceasta saptamana si vorbim atunci”, Mitica Paciurea

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.