Sporting Rosiori, in revenire: 4-1 cu Tiganesti

09.10.2010 16:04

Astazi, la Rosiori, Sporting a primit vizita liderului clasamentului Ligii a 4-a, Unirea Tiganesti. Desi se anunta un meci foarte greu pentru rosioreni, partida in sine a fost una la discretia gazdelor. Efectiv, pe teren nu a existat decat o echipa, Sporting. Rosiorenii au construit cu migala fiecare atac. Pasele si actiunile in viteza ale extremei Laurentiu Oprea i-a pus in dificultate pe oaspeti. La una din actiunile acestuia, Parvan a finalizat din careu si a adus-o pe Sporting in avantaj (23). Tot Parvan putea majora scorul, trei minute mai tarziu, dar a luat la tinta un fundas al Unirii.

Oprea, de neoprit!
In partea secunda, tot Oprea a fost cel care a condus atacurile rosiorenilor. A driblat, a pasat si a creat superioritate de fiecare data cand a avut mingea la picior. De goluri s-a ocupat nou-intratul Moldoveanu, care a reusit o dubla si a dus scorul la 3-0 in numai patru minute (69 si 73).
Unirea a avut o rabufnire de orgoliu si a redus din diferenta prin Calin in minutul 80. N-a fost suficient, pentru ca acelasi Oprea a centrat perfect, in prelungiri, pentru Parvan si acesta a inchis tabela la 4-1.
Dupa acest meci se pot trage doua concluzii: Sporting e in revenire de forma, iar Unirea a facut cel mai slab meci din acest inceput de campionat.   

SPORTING: Busca - Becheru, Tuleu, Geac, Dragnea - Oprea, Balta, Udrea, Ciofalca - Uratu, Parvan. Au mai jucat Moldoveanu ('46), Toma ('84), Sitaru ('86).

 

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.