Sporting Roşiori se întruneşte marţi

01.08.2010 01:57

În sfârşit, lucrurile s-au clarificat la Sporting Roşiori! După mai multe amânări şi interminabile discuţii cu Primăria Roşiorii de Vede, conducerea Sportingului a primit "OK-ul" oficial din partea edilului Nuţu Ion pentru sprijinirea echipei în noul sezon.

Astfel, Sporting Roşiori va exista în continuare, echipa urmând a se înscrie în Liga a patra, cu un singur obiectiv: promovarea in eşalonul trei. Cheltuielile echipei vor fi împărţite în două. Primăria Roşiori va pune la dispoziţie baza sportivă, va suporta cheltuilelile cu utilităţile, se va ocupa de organizarea meciurilor de pe teren propriu, aici intrând cheltuilelile cu arbitrajul şi asistenţa medicală şi va asigura transportul la meciurile din deplasare. Cealalta parte a cheltuielilor, adică primele de joc, vor reveni sponsorilor şi conducătorilor echipei.

Trei antrenori pe lista
Odată puse la punct aceste aspecte, Sporting se poate apuca de treabă pentru pregătirea sezonului 2010-2011. Chiar dacă se află în întârziere, roşiorenii se vor întruni marţi, 3 august, la stadionul Municipal, la ora 18:00, atunci când primarul Nuţu Ion şi preşedintele Ştefan Predoi vor prezenta jucătorilor noul proiect, dar si noul antrenor.

Dacă până acum s-a discutat intens de venirea lui Mitică Păciurea la cârma echipei, se pare că decizia nu este finală, primarul şi noul preşedinte urmând să ia o hotărâre în acest sens până marţi. Pe lista posibililor tehnicieni se află Constantin Berechet, Mitică Păciurea şi Alexandru Gheorghe.

Programul echipei până pe 28 august, atunci când începe Liga a IV-a Teleorman, va fi stabilit de noul antrenor.

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.