Specialisti in reveniri

25.10.2010 16:42

Sporting Rosiori a reusit in acest sezon sa intoarca rezultatul in favoarea sa, dupa ce a fost condusa cu 1-0, de trei ori, ultima data, sambata, cu Poroschia.
Prima data, rosiorenii au revenit de la 0-1 la pauza in partida cu Steaua Spatarei (etapa 6), pe care au incheiat-o cu 4-1, trei dintre goluri fiind inscrise in final de meci. A doua partida in care Sporting a intors scorul a fost in meciul din etapa 8, de la Olteni. Atunci, elevii lui Berechet au revenit de la 0-1 si au catigat cu 2-1, dar meciul a fost castigat de o maniera mult mai clara decat o arata scorul final. Practic din minutul 60, Sporting si-a subordonat adversarul si l-a impins constant spre propria poarta, facandu-l sa greseasca intr-un final. La fel s-a intamplat si sambata, cu Poroschia. Dupa 0-1 la pauza, Sporting si-a calcat, practic, in picioare adversarul pe care l-a supus la un presing ucigator, a jucat numai in jumatatea adversa si le-a administrat oaspetilor nu mai putin de 5 goluri in 45 de minute.

“Suntem pregatiti fizic”
Explicatia acestor reveniri este data chiar de unul dintre jucatorii Sportingului, Laurentiu Oprea: “Conteaza faptul ca noi facem antrenamente in cursul saptamanii. Avem o conditie fizica buna, care ne ajuta sa tinem un ritm ridicat pe tot parcursul unui meci, iar adversarul e deficitar la acest capitol. In Liga 4 sunt foarte putine echipe care se pregatesc pe saptamana. Cred ca aici se vede diferenta intre noi si celelalte echipe. Poate conteaza si faptul ca suntem mai uniti si ne ajutam unul pe celalalt”, a explicat Oprea secretul Sportingului.

Meciuri in care Sporting a intors rezultatul de la 0-1:
Sporting Rosiori – Steaua Spatarei 4-1 (0-1)
VN Olteni – Sporting Rosiori 1-2 (1-1) (* Sporting a fost condusa cu 1-0 si a egalat in minutul 44)
Sporting Rosiori – Spicpo Poroschia 5-2 (0-1)

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.