Sapte deplasari dificile din opt

26.02.2010 12:52

In lupta pentru titlu, Sporting va avea nevoie si de rezultate  favorabile in meciurile din deplasare. La o prima privire peste rezultatele inregistrate “acasa” de viitoarele adversare ale rosiorenilor din deplasare se poate trage o concluzie simpla: Sporting va avea deplasari foarte dificile, unde se castiga foarte greu, iar singura locatie unde rosiorenii vor avea, teoretic, viata usoara este Mosteni, acolo unde au castigat toate echipele care au jucat.
Elevii lui Alexandru nu trebuie sa se sperie de aceste deplasari, ci doar sa le abordeze corect si cu multa determinare, pentru ca orice punct adus de “afara” va conta foarte mult atunci cand se vat rage linie.
Nu trebuie exclus nici factorul distantei in aceste deplasari, nu mai putin de trei localitati in care Sporting va juca (Mosteni, Zimnicea si Silistea) aflandu-se la aproximativ 70 de Km de Rosiori, lucru care ar putea cantari in exprimarea jucatorilor, avand in vedere drumul obositor care trebuie parcurs pe sosele judetului nostru.  “Periculoasa” va fi si deplasarea de la Spatarei din cauza rivalitatii care s-a creat intre cele grupari in sezonul trecut, atunci cand s-a lasat cu suspendari si chiar cu batai.

Ce rezultatele au inregistrat in tur, pe teren propriu,  viitoarele adversare ale Sportingului in meciurile din delpasare.
 Echipa                 V/E/Î
Spicpo Poroschia:    6/1/1
Iorom Mosteni:       0/0/7
Steaua Spatarei :    4/0/3
Viata Noua Olteni:   3/3/1
Unirea Tiganesti:     3/2/2
Metalul Peretu:       8/0/0
Dunarea Zimnicea:   5/1/1
Beirut Silistea:         5/1/2

Legenda: V = victorie, E = egal, Î = înfrângere

 

 

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.