S-a incins lupta pentru titlu!

22.03.2010 12:57

Lupta pentru titlu s-a ascutit! Clasamentul Ligii a 4-a – Teleorman s-a strans foarte mult in partea de sus, primele trei echipe, Metalul Peretu (40 puncte), Turris Turnu Magurele (39 puncte) si Sporting Rosiori (39 puncte)fiind despartite, dupa 18 etape, doar de un singur punct. De aceea, pana la finalul campionatului ne vom astepta la o lupta acerba intre cele trei formatii, tinta finala fiind barajul de promovare in Liga 3.
Incepand din weekend, pentru Sporting incepe greul, in urmatoarele patru etape, rosiorenii avand de infruntat echipe foarte bine cotate, dar si una dintre adversarele la titlu, Turris Turnu Magurele, care va poposi la Rosiori peste aproximativ trei saptamani.
Pana atunci, sambata, primul hop care trebuie depasit este partida cu Vointa Saelele, o echipa incomoda, pe care Sporting nu a reusit sa o invinga niciodata pana acum in cele patru partide directe.
Sporting – Saelele va fi un meci foarte important, pe care elevii lui Alexandru Gheorghe vor trebui sa-l trateze cu maxima seriozitae si atentie, pentru ca un eventual rezultat negativ ar taia din aripi rosiorenilor.  Este stiut faptul ca Saelele este o apropiata a Turrisului, formatia de langa Turnu Magurele fiind una dintre aliatele acesteia in acest campionat. Cea mai recenta dovata este victoria din weekend-ul trecut, pe care Vointa a inregistrat-o cu Metalul Peretu, scor 3-1. Nu trebuie uitat nici duelul direct dintre Saelele si Turris, meci castigat, in tur, cu “cantec” de catre formatia din Turnu Magurele.

Avand in vedere importanta acestui meci, SPORTING - SAELE, site-ul www.sporting-rosiori.webnode.com, va va tine la curent, pe parcursul acestei saptamani, cu informatii legate de aceasta partida.

 

 

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.