Revenire cu noroc

21.11.2009 15:38

Sporting a invins, azi, la Olteni, pe Atletic Orbeasca cu scorul de 1-0, cu un gol reusit de Mihai Coman, jucator revenit dupa o suspendare de 8 etape.

Prin prisma clasamentului si a datelor culese despre echipa din Orbeasca, meciul de la Olteni se anunta unul foarte dificil si echilibrat. Atletic, gazda acestei partide, a inceput in forta meciul si a ratat de putin deschiderea scorului, in minutul 3, la o iesire gresita la ofsaid a apararii rosiorene. Mingea trimisa de "Salam" a intalnit bara si Busca a scapat fara gol primit. Gazdele au continuat sa atace, dar echilibrul pe tabela s-a mentinut pana la pauza, desi Sporting a avut si ea sansa golului prin Moldoveanu la o incursiune in atac, in care atacantul rosiorean a cerut penalty, insa arbitrul Prodan a considerat ca duelul din careul Atleticului a fost corect.

De la cabine, Sporting a iesit mai motivata, dar si oaspetii putin mai obositi. Pe acest fond, la o faza fixa, decarul Mihai Coman a  fructificat cu sange rece centrarea lui Alexandru Gheorghe si Sporting a trecut in avantaj din minutul 63. Pana la final, a urmat o lupta oarba, in care Orbeasca s-a aruncat in atac, incercand egalarea mult dorita. Numai ca linia de aparatori a Sportingului, Dobre, Mitroi, Tuleu si Gheorghe jr., a respins tot ce a trimis Ateltic spre careul lui Busca.

Finalul a apartinut rosiorenilor, Moldoveanu ratand ocazia de a inchide meciul cu un sut prins de portarul gazdelor. In cele din urma a ramas 1-0 (Sporting a inregistrat a treia victorie consecutiva cu 1-0), iar Sporting (26 puncte) se mentine pe pozitia a 3-a in clasament, dupa Peretu (31 puncte) si Turris (28), cu doua etape inainte de finalul turului.

Sporting: 1. Busca - 2. Dobre, 15. Mitroi, 9. Tuleu, 3. Gheorghe jr. - 7. Oprea, 10. Coman (16. Jumuga), 14. Gheorghe Al., 11.Uratu (5. Niculae) - 8. Moldoveanu, 17. Carabasu (4. Pracna)

"Am jucat bine astazi. In aparare am facut un joc perfect. Nici daca jucam doua saptamani cu ei nu ne dadeau gol. E foarte bine ca am castigat, mai ales ca Peretu s-a incurcat la Silistea, unde a facut 2-2. E bine ca ramanem acolo in fata, in clasament", Mihai Coman, mijlocas Sporting

"Bietii au fost extraordinari astazi. Dupa primele minute mi-a fost frica sa nu luam bataie, insa incet-incet ne-am revenit si am reusit un rezultat excelent", Paul Mara, presedinte Sporting

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.