Retur onorabil

21.06.2010 10:48

Sporting Rosiori a terminat, ieri, pe teren propriu, la egalitate returul cu Sporting Pitesti, scor 1-1, in barajul pentru calificarea la Turneul Semifinal - Juniori A1. In tur, la Campulung, scorul a fost 5-0 pentru echipa argeseana.  

Chiar daca nu au reusit sa produca surpriza, elevii lui Eugen Craciunescu au aratat, ieri, alta fata in meciul de pe “Municipal”. Ciofalca & co au evoluat cu mai multa determinare si cu mai mult curaj, iar in final, cu putin noroc, puteau chiar sa-si apropie victoria.
Meciul a inceput sub semnul echilibrul, ocaziile de gol fiind destul de rare in prima parte a jocului. Argesenii au reusit totusi sa deschida scorul in minutul 16, in urma unui contraatac si a unei greseli colective a apararii rosiorene. Constienti ca nu mai are nicio sansa la calificare, Sporting a incercat sa schimbe, macar, impresia modesta pe care a lasat-o in tur si a riscat mai mult pe faza de atac. Ciofalca si Savescu au creat ocaziile primei parti, insa finalizarea lor a fost slaba.
Imediat dupa pauza, in urma unei faze create de nou-intratul Carabasu, Savescu a reusit sa sparga gheata si a egalat scorul la unu (’50). Golul le-a dat incredere juniorilor rosioreni si au incercat sa forteze pe final. Coipan si Ciofalca au avut sansa victoriei in ultimele minute ale partidei, insa ambii au ratat de putin tinta.
Dupa 6-1 la general, Sporting Pitesti merge la Turneul Semifinal, iar rosiorenii raman cu satisfactia ca au fost egali intr-un meci cu campioana nationala a ultimelor doua editii si principala favorita a acestui an. Asta este partea buna a acestei “duble”. Partea negativa este diferenta de pregatire fizica si tactica dintre cele doua echipe, dar si diferenta de abordare a acestui baraj.

Sporting: Moise – Mantu, Sitaru, Dobre, Niculae – Jumuga, Ciofalca, Iacob, Ciobanu – Savescu, Dulceanu. Au mai jucat: Coipan, Carabasu, Vanatoru, Hristea si Vladulescu.

* Vom reveni cu imagini de la acest meci.

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.