Prezentarea echipelor - Atletico Rosiori

09.06.2010 09:22

Atletico Rosiori

 Noua generatie
Prezenta formatiei rosiorene la acest turneu surprinde pe multi, dar in acelasi timp este rezultatul muncii depuse de tehnicianului Alexandru Gheorghe si a elevilor sai. Povestea acestei generatii de copii talentati a inceput in urma cu 5 ani, cand fostul divizionar A a pus bazele unei scoli private de fotbal. Au fost ani de munca, ani in care tehnicianul rosiorean a cautat viitori fotbalisti, le-a predat tainele jocului cu mingea rotunda si i-a slefuit numai cum el stie. Calificarea la turneul zonal este primul semn pe care acesti copii il dau, insa drumul lor nu se va opri aici, cel putin asa spera Alexandru Gheorghe si aceasta generatie de copii talentati din zona Rosioriului. Tehnicianul rosiorean promite ca va face totul pentru ca la acest turneu Atletico sa fie surpriza placuta si de ce nu sa se califice la turneul semifinal.  

Cum s-a calificat: Atletico a castigat campionatul judetean Teleorman, la mare lupta cu CSS 2 Alexandria. Meciul decisiv dintre cele doua formatii s-a disputat chiar in ultima etapa a sezonului, iar Atletico s-a impus cu scorul de 4-2.

Lot de jucatori: Sandu Eugen, Paunel Marius, Stefan Alin, Cioaca Marius, Ciobanu Doru, Mara Nicusor, Trasca Alexandru, Ciovana Ionut, Ciubuc Danut, Dumitrescu Cosmin, Moldoveanu Robert, Spataru Valentin, Delcescu Ovidiu, Alexandru George, Andrei Cristian, Croitoru Marius, Arcea Andrei, Tarnacop Robert Florin.
Antrenor:
Gheorghe Alexandru

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.