Povestea transferului lui Cornel Balta

04.02.2010 22:39

Transferul lui Balta la Sporting are o adevarata poveste in spate si o zi plina de incertitudini. Site-ul www.sporting-rosiori.webnode.com va prezinta pas cu pas cum au decurs negocierile celui mai important transfer al iernii pentru Sporting.

Miercuri, Ora 20:00
- Balta intra in Romania, dupa un drum istovitor din Spania.

Miercuri, Ora 23:15 - Cand ajunge in Deva, Balta il contacteza pe bunul sau prieten Alex Mitroi pentru a-l anunta ca a revenit in Romania. Cornel inca nu e convins daca merge la Alexandria sau Rosiori. Se spune ca noaptea e un sfetnic bun!! :)

Joi, Ora 11:45 - Balta este contactat de fundasul rosriorean Alex Mitroi pentru a afla ce a ales. Cornel este in Alexandria pentru a-si clarifica situatia sa contractuala. Nu stie nici acum exact ce are de facut. Ar vrea la Sporting, FCM l-ar lasa sa plece, dar nu are curajul sa vorbeasca cu conducerea rosioreana.

Joi, Ora 12:00 - Mitroi il contacteaza pe Paul Mara, presedintele Sportingului, pentru a-i impartasi dorinta lui Balta. Mara este de acord cu sosirea lui Balta la Rosiori cu conditia sa-si rezolve situatia contractuala. Intre timp, Paul Mara ii cere parerea si lui Alexandru Gheorghe. Raspunsul tehnicianului rosiorean: "Nu trebuie ratat. Este un fotbalist foarte bun"

Joi, Ora 12:30 - Mara il contacteaza pe Balta si se inteleg rapid. Mai trebuie luat transferul de la Alexandria. Sporting il vrea doar gratis. Balta sustine ca nu sunt probleme si Alexandria ii va da drumul fara pretentii financiare.

Joi, Ora 13:00 - Mara il contacteaza pe Florea Voicila, presedintele FCM Alexandria, pentru a-i cere actele jucatorului, insa telefonul alexandreanului este inchis.

Joi, Ora 17:30
- Conducerea Sportingului reuseste sa ia legatura cu Voicila. Paul Mara si Marcel Tumbea pleaca spre Alexandria.

Joi, Ora 18:30 - Sporting si FCM bat palma! FCM Alexandria este de acord cu cedarea lui Balta la Rosiori gratis.

Joi, Ora 19:00 - Conducerea Sportingului se intoarce in Rosiori cu actele jucatorului si anunta clar: "Cu Balta in teren ne batem la promovare!"

Joi, Ora 21:00 - Balta este contactat de site-ul sporitng-rosiori. "Am vrut sa revin la Rosiori. Am avut o zi plina", e tot ce a putut spune Cornel deocamdata...

... speram sa "vorbeasca" mai mult pe teren!!!!
 


* Orele sunt aproximative

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.