Piedică

18.09.2010 14:01

Sporting s-a incurcat azi, pe teren propriu, cu Atletic Orbeasca, scor 1-1, si se indeparteaza de plutonul fruntas al Ligii a 4-a.
Infrangerea de la Buzescu a creat degringolada in echipa rosiorenilor. Sporting Rosiori a aratat astazi ca o echipa in deriva, jocul echipei fiind unul lent, previzibil si fara niciun orizont. Jucatorii lui Berechet nu s-au gasit deloc pe teren, singurele faze de poarta venind din actiuni individuale. Nici acestea nu au fost foarte multe, doar Parvan a mai incercat cate ceva, insa nici el nu a fost intr-o zi inspirata. Golul rosiorenilor a venit in finalul primei reprize, in minutul 38, cand Udrea a fructificat un-doi-ul cu Tuleu. Aseasta a fost, de fapt, singura faza in care Sporting a aratat ca o echipa cu pretentii, restul jocului fiind dominat de foarte multe greseli. De indeciziile rosiorenilor au profitat oaspetii, care au reusit sa fructifice una din multele ocazii pe care si le-au creat de-a lungul celor 90 de minute. Cu mai multa atentie la finalizare, Atletic Orbeasca putea pleca cu cele trei puncte de la Rosiori.

Sporting: 1. Busca - 11. Ciofalca, 8. Balta, 16. Deaconu, 3. Geac (14. Ciobanu)- 7. Oprea (18. Visan), Sopolan (15. Becheru), 5. Udrea, 13. Uratu - 9. Tuleu (2. Toma), Parvan.

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.