Nanov, Vartoape si Talpa completeaza careul Cupei Teleormanul

07.08.2010 16:32

Dupa Vointa Saele, calificata dramatic in semifinale, alte trei formatii au ajuns pe tabloul final al competitiei estivale: CS Nanov, Flacara Talpa si CS Vartoape.

Nanov - Tiganesti: 2-0
Promovata in acest sezon in Liga 4, CS Nanov a confirmat si in Cupa Teleormanul unde s-a calificat in semifinale. Victima din sferturi a fost echipa Unirea Tiganesti, pe care CS Nanov a invins-o cu scorul de 2-0.
La finalul meciului antrenorul Unirii, Ion Cojocaru, a recunoscut superioritatea formatiei din Nanov urandu-le succes la turneul final. "Nanov ne-a fost superioara. Jucatorii lor au fost si mai proaspeti, si-au creat mai multe ocazii si au castigat pe merit. Le uram succes la turneul final! Noi o sa incercam din nou la anul"

Talpa - Olteni: 3-2
Invatata cu fazele superioare ale competitiei, formatia Viata Noua Olteni a parasit anul acesta mai devreme competitia. In cale i-a iesit Flacara Talpa, formatie care a castigat meciul cu 3-2 si s-a calificat si ea in semifinale. Flacara a luat repede un avans de doua goluri in primele minute ale partidei, iar Viata Noua nu a reusit decat sa reduca scorul la 2-1 si apoi pe final la 3-2.

Vartoape - Cosmesti: 7-3
Una din surprizele competitiei este formatia CS Vartoape, care s-a impus intr-un alt sfert de finala in fata formatiei Unirea Cosmesti. Surprinzator este si scorul cu care a castigat meciul, Vartoape impunandu-se cu un spectaculos 7-3! Singura echipa din categoria "Onoare", CS Vartoape, vrea sa organizeze si turneul final din weekend-ul viitor, insa decizia se va lua la mijlocul saptamanii de catre AJF.

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.