Marinel Niculae, convocat la nationala Romaniei de Futsal - U21

04.02.2010 21:18

Mijlocasul de 18 ani al formatiei Sporting Rosiori, Marinel Niculae, a fost convocat de selectionerul Nelu Stancea la nationala de futsal U-21 pentru partidele amicale dintre Romania si Italia.
Romania si Italia se vor intalni la Alexandria, in cadrul unui turneu amical, in datele de 9 si 10 februarie.
“Ieri, m-a sunat domnul profesor Constantin Berechet si m-a anuntat ca a sosit o telegrama de convocare pe numele meu la nationala Romaniei de futsal-tineret. Trebuie sa ma prezint la lot, duminica, la ora 12. Stiu ca la Alexandria, in perioada 7-11 februarie, va avea loc un turneu de pregatire al nationalelor Romaniei si Italiei. Pentru mine este o sansa si nu vreau sa-i dau cu piciorul. O sa incerc sa depasesc emotiile si sper sa-mi fac jocul meu”, a spus incantat Niculae.

Fotbal si futsal, in paralel
Marinel Niculae joaca in prezent si fotbal si futsal. Ambele le practica de placere, dar spera ca intr-o zi macar una dintre aceste placeri sa devina o meserie. Fotbalul il practica la Sporting Rosiori (Liga a 4-a Teleorman), iar futsal joaca la CSS Rosiorii de Vede (Liga a II-a Nationala). “Chiar daca sunt doua lucruri diferite, voi incerca sa le fac pe amandoua. Acum am primit aceasta sansa si vreau sa profit de ea, insa nici de fotbal nu ma voi lasa. Sincer, totul s-a intamplat asa de repede incat nu pot sa spun ce voi alege in continuare. Ma voi gandi la timpul potrivit”, a mai spus proaspatul international de futsal.

Programul meciurilor de la Alexandria:
1. Romania - Italia: 09.02.2010, ora 18:00
2. Romania - Italia: 10.02.2010, ora 17:00

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.