Juventus, dezlănţuită la Salcia

19.09.2010 15:53

Juventus Rosiori a reusit a doua victorie din acest sezon, 6-1 la Salcia, dupa un joc aproape complet al elevilor lui Mitica Paciurea.

Cu o aparare precisa, o linie de mijloc tehnica si cu Mocanu in forma maxima in atac, Juventus a surclasat-o pe Vointa Salcia, careia nu i-a dat nicio sansa in meciul din etapa a II a din Categoria "Onoare". Rosiorenii au deschis rapid scorul prin Nicusor Voicu (8), iar Pracna (15) a dublat avantajul in urma unui corner. Cele doua goluri le-a franat elanul gazdelor, care nu au mai reusit sa reintre in joc pana la final desi au beneficiat si de un penalty, pe care l-au ratat insa. La adapostul acestui scor, elevii lui Paciurea au inceput sa paseze frumos si imediat au venit si alte goluri. Stoian a facut 3-0 la jumatarea primei reprize, iar Mocanu, printr-un hattrick, a pecetluit soarta primei reprize, scor 6-0.
La reluare, rosiorenii au lasat-o mai moale, ceea ce le-a permis gazdelor sa reuseasca golul de onoare. Scorul final a fost 6-1, iar Juventus acumuleaza 6 puncte din doua partide ceea ce ii da sperante in lupta pentru primele locuri.

Juventus: Voicu G. - Hristea, Florea, Pracna, Cotei - Stoian, Nita, Rada, Voicu N. - Eremia, Mocanu. Au mai jucat: Paun, Neciu, Visan si Dumitrescu.

   

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.