In sfarsit, victorie in deplasare!

01.11.2009 16:12

Sporting a reusit, ieri, la Buzescu prima victorie in deplasare din acest sezon, scor 2-1, intr-un meci pe care l-a incheiat in noua oameni.

Sporting a aratat doua fete la Buzescu. In prima repriza, pe cea buna. Rosiorenii au dominat jocul, si-au creat o sumedenie de ocazii si au marcat de doua ori prin Moldoveanu si Al. Gheorghe in urma unor faze cursive si spectaculoase. In partea secunda, pe seama oboselii, Sporting a cedat initiativa si a fost foarte aproape sa dea cu piciorul la ce a construit in prima parte. Oaspetii au redus, mai intai, din diferenta la o eroare a portarului Busca, apoi Sportingului i-a trecut glontul pe la ureche, dupa ce acelasi Busca si-a recuperat greseala de la gol si a aparat un penalty. Dupa patru meciuri fara victorie in deplasare, echipa lui Alexandru Gheorghe isi trece in cont primul succes pe teren strain. 

Doi eliminati
Sporting a platit scump victoria de la Buzescu. Dani Gheorghe si Roby Moldoveanu au fost eliminati de arbitrul Peia in partea secunda a meciului si nu vor putea juca etapa viitoare cu Metalul Peretu. Primul a vazut cartonasul rosu dupa doua galbene, primul fiind primit corect, insa al doilea a fost acordat usor, pentru presupuse injurii la adresa arbitrului. "Nu l-am injurat. I-am spus doar ca o sa luam bataie la final cu arbitrajul asta", a povestit Dani Gheorghe cum a primit al doilea cartonas galben. Daca primul cartonas rosu poate fi contestat, al doilea, cel vazut de Roby Moldoveanu, a fost acordat corect. Atacantul rosiorean i-a aratat semne obscene unui adversar in momentul in care urma sa fie schimbat, iar arbitrul i-a aratat rosu direct. "A fost un gest facut la nervi. Un adversar ma lovise cu cotul in cap fara minge, la o faza fixa, iar arbitrul nu a vazut. Imi cer scuze tuturor si imi pare rau ca nu o sa joc sambata cu Peretu", a declarat cu regret Moldoveanu.

Atmosfera de balci
Meciul de la Buzescu s-a disputat intr-un mediu mai putin intalnit pe un stadion de fotbal din Romania. Micii si berea au fost atractia spectatorilor de pe stadionul din spatele palatelor rromilor din Buzescu. Initiativa gazdelor a fost bine primita de cei prezenti, insa cativa dintre sustinatorii gazdelor au consumat alcool putin peste masura si, la un moment sat, au stranit un mic incident in timpul meciului, incheiat, din fericire, fara urmari.

Sporting: 1. Busca - 17. Balgiu, 15. Mitroi, 9. Tuleu, 3. Gheorghe - 7. Oprea, 4. Rada, 14. Al. Gheorghe, 11. Uratu (8. Jumuga) - 2. Carabasu (5. Nicuale), 10. Moldoveanu.

 

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.