Dobre si Jumuga, la Sporting Pitesti

01.09.2010 11:26

Doi dintre juniorii de baza ai Sportingului in sezonul trecut, fundasul Catalin Dobre si mijlocasul Alin Jumuga (foto), ambii nascuti in 1994, au participat in urma cu cateva zile la o preselectie de jucatori organizata de Clubul Sporting Pitesti. Din fericire pentru ei, ambii au fost acceptati si urmeaza sa intre in programul de pregatire al grupei de juniori republicani ’94.
Clubul Sporting Pitesti isi desfasoara activitatea la Campulung si ofera foarte multe facilitati tinerilor jucatori. Clubul dispune de o dotare complexa necesara pentru desfasurea antrenamentelor, a pregatirii fizice si tehnico - tactice, dar si a meciurilor amicale si oficiale.

Sporting Pitesti ofera gratuit cazare, masa, scolarizare si echipament sportiv. Clubul argesean dispune si de o sala de studiu cu tv, video si dvd in care se fac analize ale meciurilor. Clubul ofera 3 mese pe zi, dozajul fiecarei mese fiind stabilit pe baza recomandarilor medicului, in functie de programul de jocuri si antrenamente al echipei.

Din 1996, anul in care a luat fiinta clubul, Sporting Pitesti a produs multi jucatori, printre cei mai cunoscuti fiind: Razvan Rat, Vasile Maftei, Marius Bilasco, Cristian Pulhac sau Laszlo Sepsi.

 

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.