De la Coco cu dedicatie!

13.09.2010 11:35

Rapid Buzescu a invins pentru a doua oara consecutiv Sportingul cu un gol reusit de ex-rosioreanul Coco Badita:  Buzescu – Sporting 1-0.

De fiecare data cand se intalneste cu Sporting, Coco vede negru in fata ochilor, iar tensiunea ii creste simtitor. Ex-rosioreanul nu poate uita ca nu a fost transferat de echipa rosioreana desi si-ar fi dorit foarte mult sa revina la Sporting si in iarna si in aceasta vara.  
Sambata, in etapa a III-a din Liga 4, Coco a avut un nou prilej sa demonstreze ca merita sa imbrace tricoul Sportingului si nu a ratat ocazia sa-si infranga din nou fosta echipa, la fel cum o facuse si in returul sezonului precedent. Si in primavara, dar si acum, Badita a marcat golul care a adus cele trei puncte echipei Rapid Buzescu in confruntarea cu rosiorenii.
La finalul meciului de la Buzescu, Coco a tinut sa trimita cateva sageti catre conducerea clubului rosiorean: “Dedic aceasta victorie conducerii clubului Sporting Rosiori. Sper sa ma tina minte de acum inainte”. La fel procedase si dupa meciul din returul sezonului precedent cand a dedicat victoria  Rapidului antrenorului de atunci al rosiorenilor, Alexandru Gheorghe.

1 an a evoluat Coco Badita pentru Sporting, in sezonul 2008/2009.

Echipa Sportingului de la Buzescu:
Răzvan Buşcă – Cristian Becheru (Viorel Toma 60), Ionel Tuleu (cpt.) (Mihai Şopolan 80), Florentin Baltă, Lucian Geac, Marian Ciofalcă, Liviu Deaconu, Constantin Udrea, Laurenţiu Oprea, Iulian Urîtu (Daniel Toader 68’), Doru Pîrvan. Antrenor: Constantin Berechet.

 

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.