Cum si unde au evoluat rosiorenii in sezonul 2009/2010

01.07.2010 10:15

Liviu Floricel, 23 ani, fundasA inceput campionatul la Ceahlaul Piatra-Neamt, in Liga I. A evoluat in primele trei etape ale sezonului (60 minute cu Steaua si cate 90 cu Otelul si Dinamo), dupa care si-a rupt mana si a lipsit pana in iarna. In retur a fost imprumutat la Petrolul Videle in Liga III, pentru care a jucat in majoritatea partidelor. Pe final de campionat a bifat si cateva prezente pentru Petrolul II Videle, in Liga IV.  La finalul acestui sezon, Ceahlaul a retrogradat in Liga II, iar Videle s-a salvat de la retrogradarea in Liga IV.

 

Danut Ivanica, 20 ani, atacant A in inceput sezonul 2009/2010 la FC Arges II, in Liga 3. Dupa cateva evolutii foarte bune, Ivanica a fost promovat de antrenorul Ionut Badea la prima echipa, in Liga II. Ivanica i-a rasplatit increderea tehnicianului printr-un gol important marcat in poarta echipei Jiul Petrosani (scor 2-1). In retur, sub comanda unui nou antrenor, Cristi Negru, tanarul atacant rosiorean a mai reusit inca doua goluri, iar FC Arges a incheiat sezonul pe pozitia a 5-a.

 

Ionut Streinu, 25 ani, fundas Dupa ce s-a despartit de Cetatea Suceava, Streinu a poposit la inceputul sezonului 2009/2010 la ALRO Slatina, in Liga III. La noua echipa a bifat doar cateva prezente in primul 11, din diferite motive. A reusit totusi sa marcheze un gol important, cu FC Barca, iar in final si-a ajutat echipa sa promoveze in Liga II, castigand duelul cu FCM Targoviste.

 

Laurentiu Lecoviste, 28 ani, mijlocas Dupa o experienta de 3 ani in Spania, in Tercera Division, Leco a revenit in Romania si a semnat cu FC Cisnadie, formatie din Liga III. La noua sa echipa i-a mers foarte bine, fiind unul dintre oamenii de baza din lot. Rosioreanul a reusit sa marcheze 10 goluri pentru Cisnadie, majoritatea dintre ele fiind decisive. FC Cisnadie a incheiat sezonul pe pozitia a 3-a, in seria VI a Ligii a III-a. In acest moment, Lecoviste se afla in tratative cu formatia Vointa Sibiu, echipa proaspat promovata in Liga II.

 

Doru Parvan, 26 ani, atacant Maru a lasat in vara Sportingul pentru o participare cu Petrolul Videle in Liga III. Atacantul rosiorean a jucat mai mult din postura de rezerva pentru petrolisti, dar cand a intrat si-a facut datoria. Parvan a reusit si un gol pentru Petrolul. Videle a incheiat pe pozitia a 11-a in Liga III.

 

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.