Cum au evoluat noutatile Sportingului

15.08.2010 02:13

In partida de ieri disputata impotriva formatiei AS Vedea, in lotul Sportingului au aparut multe nume noi fata de sezonul precedent.
- In aparare, cuplul de fundasi centrali a fost format din tanarul Sitaru (foto dreapta) si Florentin Balta. Primul este un produs al centrului de juniori al Sportingului, in timp ce Balta este un fost "rovist", venit de la Metalul Peretu. Ambii jucatori au avut o evolutie buna in conditiile in care adversarii nu prea au reusit sa-i puna in dificultate pe parcursul meciului.

- La mijlocul terenului a surprins evolutia lui Cristi Becheru (foto stanga). Becheru vine de la Fortuna Tamadau, Liga 4 - Calarasi, insa in acelasi timp mai evolueaza sub comanda lui Berechet si la futsal, la CSS Rosiori. "Beche" a avut o evolutie buna, a jucat dezinvolt, a pasat mult, a sutat la poarta si a marcat un gol, din penalty.
Un alt mijlocas nou, dar cu state vechi la Sporting, a fost Sopolan. Bibi a jucat precis si simplu, insa are probleme cu pregatirea fizica, la el cunoscandu-se cele cateva kilograme in plus pe care le are. La finalul meciului a promis ca le va da jos cat de curand.

- Daca la mijloc si in aparare inca mai sunt unele probleme, in atac lucrurile par rezolvate odata cu revenirea lui Maru Parvan de la Videle. Maru a fost omul zilei ieri. A marcat patru goluri, unul mai frumos decat celalalt, si a creat si alte faze spectaculoase si utile pentru colegi.

* In afara de cei enumerati mai sus, in meciul cu Vedea au evoluat si cativa jucatori de la echipa de juniori a clubului, carora, momentan, nu le vom face o caracterizare, urmand ca ulterior, daca vor ramane in anturajul primei echipe, sa-i prezentam si pe ei.

** De la meci a lipsit Lucian Geac, un fundas pe care Sporting vrea sa-l legitimeze pentru acest sezon. Fundasul de 25 de ani a fost invoit de conducere pentru cateva zile.

*** Din vechea garda au lipsit din diferite motive Catalin Dobre, Madalin Carabasu, Cristian Rada si Roby Moldoveanu

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.