CSS Alexandria pregateste derby-ul juniorilor cu Sporting cu cate doua antrenamente zilnice

30.11.2010 20:23

     Preluare de pe TeReSport.ro      

Nu doar intrecerea echipelor de seniori din Liga 4 starneste interes in acest final de tur, ci si formatiile de juniori au lupta lor si orgoliul lor. Peste mai bine de o saptamana, pe 8 decembrie, la Rosiorii de Vede, se vor intalni primele doua clasate CSS Alexandria si Sporting  Rosiori. Desi mai sunt destule zile pana la derby-ul juniorilor, echipele au inceput pregatirea inca de pe acum. Alexandrenii fac chiar si cate doua antrenamente pe zi, iar rosiorenii incearca sa se reuneasca si ei dupa ce in ultima vreme au cam lipsit de la pregatire.

Desi mai este un retur de disputat, miza acestui meci e mare. Ambele echipe sunt constiente ca un succes in acest derby le-ar putea deschide calea spre titlul judetean pentru ca diferenta intre primele doua-trei locuri si restul echipelor este destul de mare, iar campionatul se decide in aceste intalniri directe.

Alexandrenii le-au suflat in etapa trecuta primul loc rosiorenilor, iar miercuri vor sa-si confirme aceasta pozitie. De partea cealalta, Sporting e ranita in orgoliu dupa ce a pierdut dupa 13 succese consecutive la Saele, iar meciul cu CSS este un adevarat test pentru elevii lui Eugen Craciunescu.

Care va fi deznodamantul acestui derby si al acestui tur vom afla abia miercurea viitoare, dar pana atunci TeReSport va incerca sa va introduca in febra acestui meci, cu informatii din ambele tabere si declaratii de la cei care vor participa la acest derby.

“Meciul dintre Sporting si Alexandria este derby-ul campionatului. Mergem sa castigam la Rosiori. Obiectivul nostru este castigarea campionatului.Vrem sa marcam repede pentru a ne face jocul mai usor. Nu cunoastem mare lucru despre adversar, insa in niciun caz nu ne e frica de Sporting”, Dinu Catalin, atacant CSS Alexandria.

10 goluri a marcat Dinu pentru CSS in acest tur.

 


Ne asteptam sa vina si un insucces pana la urma, dar ne doream sa amanam cat mai mult acest lucru. De ceva vreme toata lumea ne critica pentru jocul prestat. E adevarat ca nu am mai jucat cum o faceam la inceputul turului, insa se intampla sa mai ai si caderi.  Noi am adus echipa aici, noi trebuie sa o scoatem la capat. O sa vedeti o alta fata a Sportingului in meciul cu CSS. Vrem neaparat sa castigam acest meci si sa demonstram ca doar intamplarea a facut sa pierdem la Saele” , Mihaita Vanatoru, atacant Sporting Rosiori

11 goluri a marcat Vanatoru pentru Sporting in acest campionat.

Linii clasament:
1 CSS Alexandria 14 13 1 0 77-18 40
2 CS Sporting Rosiori de Vede 14 13 0 1 76-10 39

 

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.