Concluziile primului test

01.02.2010 21:47

Dupa prima partida sustinuta de Sporting in acest an se pot trage mai multe concluzii. Prima, si cea mai importanta, ar fi evolutia consistenta a intregii echipe in prima repriza a meciului cu Tatarasti. Jocul echipei a curs foarte bine si toata echipa a depus un efort remarcabil pe terenul plin de zapada de pe stadionul "Robema", fapt ce l-a multumit pe deplin pe tehnicianul rosiorean, Alexandru Gheorghe.
Ar urma apoi evolutia buna a nou-sositului Viorel Toma, despre care Alexandru Gheorghe a spus ca va fi util echipei in retur. "Dintre cei sositi in probe, Toma mi-a placut cel mai mult. E un jucator care ne va ajuta in retur. Pe restul vreau sa-i mai vad si in alte meciuri, vor mai avea sansa sa demonstreze ce pot", a spus Alexandru Gheorghe.

 Oprea si Niculae, in crestere
In afara de Toma, alti doi jucatori din lotul Sportingului s-au facut remarcati in partida de sambata. Primul ar fi Laurentiu Oprea. Mijlocasul de 19 ani a realizat un meci foarte bun, a depus mult efort, a intrat in combinatii cu colegii si a marcat un gol din postura de varf, rol pe care l-a jucat in prima repriza.
Al doilea este Marinel Nicuale. Mijlocasul de banda stanga a avut un start excelent de partida, aratand o pofta mare de joc. Din centrarile sale au iesit primele doua goluri ale partidei. La primul gol l-a servit perfect pe Moldoveanu, iar la a doua reusita si-a fortat un adversar sa-si trimita mingea in propria poarta.
La minusuri trebuie trecuta conditia fizica precara pe care echipa a aratat-o in partea a doua a meciului. Atunci, echipa s-a rupt efectiv in doua, spatiile mari dintre linii si confuzia au luat locul jocului de pase din prima parte.
Urmatorul joc amical al Sportingului ar putea fi impotriva echipei din Olteni, data urmand a fi stabilita ulterior.

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.