Colonia Silistea

04.10.2010 15:40

Incepand din acest sezon, in componenta formatiei de juniori Sporting Rosiori se regasesc nu mai putin de cinci jucatori originari din Silistea Gumesti: Marius Ciobanu, Georgel Ciobanu, Andrei Cristescu, Catalin Campeanu si Valentin Gaiceanu. Alaturi de ei, la Sporting a sosit si antrenorul Sabin Carnaru, fost junior la ROVA Rosiori, cel care i-a antrenat pe cei cinci la Sportul Silistea Gumesti si care ii va fi secund lui Eugen Craciunescu pe parcursul acestui campionat.

Marius Ciobanu, deschizator de drumuri
Primul silistean sosit la Rosiori a fost Marius Ciobanu, mijlocasul de banda fiind inregimentat de Sporting inca din sezonul trecut la recomandarea lui Sabin Carnaru. Meciurile foarte bune si calitatea jocului sau l-au impresionat pe tehnicianul juniorilor, Eugen Craciunescu, care l-a propus pentru acest nou sezon la echipa de seniori.
Ciobanu nu a fost singurul jucator silistean al formatiei Sporting Rosiori in campionatului trecut. In retur, poarta juniorilor a fost aparata de Florin Dobre, aceasta bifand meciuri pana in momentul in care si-a fracturat mana.
Multumit de evolutia celor doi silisteni, Craciunescu a apelat din nou la serviciile lui Sabin Carnaru, acesta recomandandu-i inca patru juniori talentati, Georgel Ciobanu (fratele lui Marius Ciobanu), Cristescu, Campeanu si Gaiceanu. Cei patru au ajuns la Rosiori in urma cu doua etape, iar ca sa le fie si mai usoara acomodarea, alaturi de ei a venit si antrenorul Carnaru, cel care ii va fi secund lui Craciunescu pe durata acestui campionat.

4 goluri in ultima etapa
In meciul de sambata, pe care Sporting l-a castigat cu 11-0 in fata formatiei Steaua Spatarei, pentru rosioreni au evoluat si 3 dintre cei cinci jucatori sositi de la Silistea: Cristescu, Campeanu si Gaiceanu. Ultimul a reusit un hattrick, iar Campeanu a reusit un gol superb, cu un sut din afara careului mare.

Sunt multumit de cei cinci jucatori adusi de la Silistea. Ma bucur ca langa mine a venit si Sabin, care ma va ajuta pe parcursul acestui campionat. Aveam nevoie de intariri pentru noul sezon pentru ca am pierdut multi jucatori fata de sezonul precedent. In afara de cei patru jucatori noi de la Silistea, l-am mai adus si pe Visan de la Beuca. Pentru Visan si alti doi jucatori de la Silistea am reusit sa obtinem dezlegare de la club pentru ca ei sa locuiasca in cantonamentul de la stadion. Ei sunt elevi la liceele din Rosiori si e bine ca nu mai sunt nevoiti sa plateasca chirie. Sper si imi doresc sa castigam din nou campionatul judetean”, Eugen Craciunescu

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.