Cine-i opreste? Sporting – Frasinet 2-3

20.11.2010 17:06

Metalul Frasinet a reusit azi o victorie memorabila la Rosiorii de Vede, 3-2 cu Sporting, si ramane lider in Liga 4 si dupa etapa a XIII-a. Sporting promisese trei goluri Metalului inainte de meci, insa rolurile s-au inversat pe teren. Oaspetii au venit montati la Rosiori, au reusit un meci foarte bun si au marcat de trei ori in poarta nefericitului Busca.

In prima repriza s-a jucat destul de inchis, niciuna dintre echipe nedorind sa riste, astfel ca la cabine s-a intrat cu 0-0.

Boboc, decisiv pentru Frasinet
La reluare, Sporting a riscat mai mult si a pierdut! A avansat in jumatatea oaspetilor, insa Metalul s-a asezat foarte bine in teren si a speculat fiecare greseala a rosiorenilor. Din doua iesiri gresite la ofsaid ale rosiorenilor, Frasinetul a reusit sa faca 2-0 in numai 12 minute, cu Boboc in rol principal. In minutul 56, atacantul Metalului a dejucat foarte bine jocul la ofsaid al Sportingului, a patruns in careu si l-a servit excelent pe Bogdan Stanciulescu pentru 1-0. Golul al doilea (‘68) a fost asemanator, insa de aceasta data George Boboc a preferat sa finalizeze pe cont propriu contraatacul echipei sale.
Sporting a incercat sa revina si Ionel Tuleu a incins jocul prin golul din minutul 75. A fost doar un foc de paie pentru ca la numai trei minute de la golul rosiorenilor, Nica a refacut avantajul de doua goluri cu o executie foarte frumoasa din careu.
Sporting nu a cedat nici la acest scor si a fortat pana la final. Oprea a cerut penalty la un duel in careul Metalului, insa arbitrul Ologeanu a lasat jocul sa continue.  Apoi Moldoveanu a izbutit sa faca 2-3 cu un sut sub bara in minutul 90, iar Parvan a avut si el o ocazie buna pentru Sporting in minutele de prelungire. Oaspetii au rezistat si au reusit sa plece de la Rosiori cu toate cele trei puncte, iar locul 1 pare acontat de ei cel putin pana la finalul turului.

Ma doare capul! Ma imbolnavesc cu echipa asta. Nu pot sa cred cum ne-a batut Frasinet. Nu am jucat cu ambitie deloc, chiar nu-mi pot explica cum am luat bataie", Paul Mara, administrator Sporting

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.