Busca si Mitroi au debutat pentru Frasinet

04.07.2010 23:29

Fostii componenti ai Sportingului au evoluat sambata pentru echipa Metalul Frasient in partida din Cupa Teleormanul sustinuta impotriva formatiei VN Olteni.
Din pacate pentru ei, cei doi rosioreni au debutat cu un esec, Metalul fiind invinsa in cele din urma cu scorul de 2-1. Atat portarul Busca, cat si fundasul Mitroi au evoluat pe intreaga durata a partidei, evolutiile lor fiind totusi apreciate de primarul din Frasinet, acesta fiind cel care a insistat ca cei doi sa ajunga la Metalul.


Si la echipa gazda, VN Olteni, au evoulat doi ex-rosioreni, portarul Ilie Ninel si fundasul Liviu Deaconu. Primul a fost integralist, iar Deaconu a jucat doar in primele 25 de minute. Un alt jucator care a evoluat in trecut la Rosiori, George Voicu ("Portofel"), a ramas doar rezerva lui Ilie.

Van Damme, primul si ultimul meci la Frasinet?
Desi a fost cedat de Sporting pentru intreaga durata a Cupei Teleromanul, este posibil ca pentru Mitroi, meciul de sambata, sa fie primul si ultimul in echipamentul formatiei din Frasinet, "Van Damme", urmand sa plece zilele urmatoare la o echipa de Liga 3 pentru a sustine probe de joc.

Busca a fost transferat pentru un an la Frasinet, Sporting primind in schimbul sau suma de 800 de lei.

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.