Bușcă si Pârvan comeback!

15.08.2010 01:41

In primul "11" folosit Berechet in meciul de ieri cu Vedea s-au regasit si doi dintre jucatorii pe care Sporting ii pierduse in aceasta vara. Este vorba de atacantul Doru Parvan si de portarul Razvan Busca. Primul, dupa revenirea de la Petrolul Videle, se intelesese cu Poroschia si se parea ca in noul sezon va evolua pentru Spicpo. Cam in aceeasi situatie se regasea si Busca. Portarul de 23 de ani semnase in urma cu o luna cu Metalul Frasinet, iar Sporting primise in schimb 600 de lei.
Odata cu venirea antrenorului Berechet la Sporting, atat el cat si cei doi jucatori au facut tot posibilul sa lucreze impreuna. Dupa mai multe negocieri, care au durat aproximativ 2 saptamani, Sporting a reusit sa-i aduca inapoi pe cei doi jucatori. Cei trei lucreaza impreuna si la echipa de futsal, CSS Rosiori.

Urmeaza Deaconu si Tuleu?
Alti doi jucatori rosiorieni ar putea face cale intoarsa in aceasta vara la Sporting. Liviu Deaconu de la Viata Noua Olteni si Ionel Tuleu sunt si ei in vizorul lui Berechet pentru a intari Sportingul in noul sezon. Clubul rosiorean poarta negocieri pentru readucerea celor doi la Sporting. Diaconu a parasit Rosioriul anul trecut, iar Tuleu a semnat cu Buzescu in urma cu o luna.

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.