Becheru, Geac si Neciu – trei nume noi la Sporting?

06.08.2010 11:40

La antrenamentele din aceasta saptamana ale formatiei Sporting Rosiori, in afara de vechea garda si cativa juniori din echipa lui Eugen Craciunescu, au fost prezenti trei jucatori noi care ar putea fi posibile transferuri la gruparea rosioreana. Numele lor sunt: Cristian Becheru, jucator de futsal la CSS Rosiori, Lucian Geac, un fundas de 24 de ani care a facut junioratul la FC Arges insa nu a mai jucat de cativa ani intr-un mediu organizat, si Andrei Neciu, jucator care a mai fost in probe si in iarna la Sporting. Momentan nu se stie daca acestia vor fi legitimati, decizia finala in privinta celor trei urmand sa fie luata de noul antrenor, care va fi numit luni.

Cu Sporting, in aceasta saptamana, s-au mai antrenat atacantul Doru Parvan si portarul Ilie Ninel, insa cei doi nu vor ramane la Rosiori, primul urmand a merge la Spicpo Poroschia, iar Ilie va continua cu VN Olteni.

Din vechiul lot, la antrenamente s-au prezentat urmatorii jucatori: Laurentiu Oprea, Roby Moldoveanu, Radu Balgiu, Daniel Toader, Marinel Nicuale si Iulian Uratu.

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.