Atletico Rosiori, duel cu campioana tarii

03.06.2010 16:41

Calificata la turneul zonal, grupa de juniori C a clubului Atletico Rosiori va trebui sa infrunte formatii cu cota pentru a se califica mai departe, la turneul semifinal. Din grupa rosiorenilor (Seria 5) mai fac parte formatiile: FC Arges (campioana sezonului trecut), Chimia Brazi (formatia din Brazi este antrenata de fostul portar al lui Dinamo si Petrolul Ploiesti, Stefan Preda, si este vice-campioana tarii la aceasta categorie de varsta), CSS Giurgiu si un club privat de fotbal din Ilfov (e posibil ca aceasta echipa sa fie mutata in Seria 3 intrucat reprezentanta judetului Calarasi doreste sa se retraga din competitie ).

Turneul zonal la Rosiori?
Partidele  Seriei 5 vor avea loc intre 12-15 iunie, locatia urmand a fi aleasa dintre Brazi si Rosiori de Vede.
Daca organizarea turneului zonal va fi acordata orasului Rosiori de Vede, clubul Atletico va trebui sa suporte cheltuielile cu arbitrajul (220 lei/partida) si sa puna la dispozitie o locatie pentru cazare si masa. Aceste cheltuieli  vor fi suportate de fiecare club in parte (60 de lei/zi /fiecare jucator).  

La turneele semifinale se vor califica echipele clasate pe primul loc in cele 10 serii, plus locurile 1 si 2 din Campionatului Bucurestiului. Finala va avea loc la Mogosoaia.

Componenta celor 10 serii:
SERIA 1: NEAMT, IASI, SUCEAVA, BOTOSANI
SERIA 2: BACAU, HARGHITA, COVASNA, VASLUI
SERIA 3: CALARASI, CONSTANTA, TULCEA, BRAILA
SERIA 4: GALATI, IALOMITA, BUZAU, VRANCEA
SERIA 5: ILFOV, TELEORMAN, ARGES, GIURGIU, PRAHOVA
SERIA 6: BRASOV, SIBIU, OLT, DIMBOVITA
SERIA 7: VILCEA, GORJ, DOLJ, MEHEDINTI
SERIA 8: CARAS-SEVERIN, TIMIS, BIHOR, HUNEDOARA
SERIA 9: ALBA, CLUJ, MURES, ARAD
SERIA 10: BISTRITA, MARAMURES, SATU MARE, SALAJ

 

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.