Atletico Rosiori a mai “pierdut” un junior. Robert Neciu, transferat de Scoala de Fotbal Gica Popescu

07.09.2010 15:50

Atletico Rosiori s-a obisnuit sa piarda jucatori dupa fiecare turneu pe care-l disputa. Dupa ce Daniel Ciubuc (nascut in 1996)a fost remarcat la Turneul zonal de Juniori C de la Rosiori si apoi transferat la Steaua Bucuresti, in aceasta saptamana i-a venit randul lui Robert Neciu (nascut in 1999) sa paraseasca clubul Ateltico. Trei echipe au pus ochii pe micutul jucator rosiorean dupa turneul disputat saptamana trecuta de Atletico la Targu Mures (E.ON Kinder): Steaua Bucuresti,  Academia Gheorghe Hagi si Scoala de Fotbal  Gica Popescu. Castig de cauza a avut cea dea treia, criteriul distantei si al conditiilor oferite juniorului fiind decisive pentru parintii acestuia. Prima optiune de transfer pentru Robert Neciu a avut-o Steaua, insa clubul bucurestean nu putea sa-i ofere cazare si masa decat dupa ce juniorul ar fi implinit 15 ani.
Apoi, distanta prea mare intre Rosiori si Constanta (Ovidiu) si imposibilitatea unei monitorizari permanente a copilului i-a facut pe parintii lui Robert sa aleaga in cele din urma Scoala de Fotbal Gica Popescu (Craiova) in dauna Academiei Gheorghe Hagi.

Tot in aceasta vara, Atletico Rosiori a mai transferat doi juniori nascuti in 1994, Catalin Dobre si Alin Jumuga ajungand la Scoala de Fotbal Sporting Pitesti.

 

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.