Alexandru Gheorghe caracterizeaza noile achizitii

08.02.2010 16:07

Pentru returul campionatului judetean, Sporting Rosiori incearca sa se intareasca cu cativa jucatori noi care sa ajute echipa la indeplinirea obiectivului: castigarea campionatului.
In primele doua meciuri de verificare ale anului (4-2 cu Unirea Tatarasti si 2-1 cu VN Olteni), Alexandru Gheorghe a testat nu mai putin de 7 jucatori noi. La trei dintre acestia, Udrea, Cotei si Balta (ultimii doi au semnat deja cu Sporting), tehnicianul le cunostea calitatile si potentialul fiecaruia, insa pe Stoian, Toma, Neciu si Maftei, Alexandru Gheorghe i-a vazut pentru prima data in aceste partide.   
Dupa primele doua teste, tehnicianul Alexandru Gheorghe si-a facut deja o impresie despre jucatorii sositi in probe, impresii pe care site-ul www.sporting-rosiori.webnode.com vi le prezinta mai jos.
 
Viorel Toma

Pozitie: Mijlocas central/dreapta
Varsta: 23 ani
Club de provenienta : Stiinta Daneasa (Liga 4 - Olt)
Caracterizare: “E un castig pentru Sporting. Are clar-viziune in joc, e tehnic, insa nu prea e pregatit fizic. Momentan nu rezista 90 de minute. Sper sa se puna la punct cu pregatirea fizica pana la startul campionatului ”
Sanse sa ramana la Sporting – 95%

Giani Stoian
Pozitie: Fundas/Mijlocas dreapta
Varsta: 25 ani
Club de provenienta: liber de contract
Caracterizare: “Are mari probleme cu pregatirea fizica. Nu rezista nici macar o repriza. Daca nu se pregateste suplimentar nu are nicio sansa sa joace”
Sanse sa ramana la Sporting – 20%

Cornel Balta
Pozitie: Mijlocas central
Varsta: 23 ani
Club de provenienta: FCM Alexandria
Caracterizare: “Aceeasi problema. Este nepregatit fizic. Se vede ca nu a mai jucat de mult, insa e un jucator foarte bun, de nivelul ligii a 3-a”
Sanse sa ramana la Sporting – 100%

Andrei Neciu
Pozitie: Mijlocas central
Varsta: 20 ani
Club de provenienta: Stiinta Daneasa (Liga 4 - Olt)
Caracterizare: “Avem multi jucatori pe postul sau. Ii va fi greu sa se impuna. Pentru mine, baza va fi tot echipa din tur. Cei noi trebuie sa munceasca pentru a castiga un loc in echipa”
Sanse sa ramana la Sporting – 20%

George Maftei
Pozitie: Fundas central
Varsta: 19 ani
Club de provenienta: Poli Iasi II
Caracterizare: “Stie jocul. Sta bine in teren, acopera bine zonele. Are cateva kilograme in plus, insa sper sa le dea jos pana la startul campionatului. Va ramane sigur in lot daca isi rezolva problema cu actele”
Sanse sa raman la Sporting – 80%

Ionel Cotei
Pozitie: Fundas dreapta
Varsta: 19 ani
Club provenienta: Soimii Scrioastea
Caracterizare: “Are vointa, dar are mari carente din punct de vedere tactic. Are nevoie de pregatire”
Sanse sa ramana la Sporting – 100%

Dan Udrea
Pozitie: Mijlocas central
Varsta: 24 ani
Club de provenienta: Soimii Scrioastea
Caracterizare: “E un jucator bun. Il cunosc de mult. Problema lui va fi serviciul. Nu stiu daca poata veni la toate meciurile”
Sanse sa ramana la Sporting – 95%

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.