Alexandru Gheorghe, antrenor Atletico Rosiori: “Vreau sa vedem unde ne situam la aceasta ora”

09.06.2010 09:25

Ce reprezinta pentru orasul Rosiorii de Vede organizarea acestui turneu?
Este un lucru inedit pentru Rosiori sa fie gazda unui asemenea turneu la care participa si o echipa locala. Alaturi de Atletico Rosiori vor fi prezente echipe cu traditie in sectorul juvenil, centre de juniori care au produs  foarte multi jucatori. De aceea, eu cred ca este un lucru pozitiv acest turneu, atat pentru noi ca echipa, cat si pentru oras.

Avand in vedere ca Atletico intalneste echipe puternice la acest turneu zonal, la ce rezultate va asteptati? Poate Atletico sa depaseasca aceasta grupa?
Tinand cont ca intalnim finalista sezonului trecut, Chimia Brazi, si Dacia Mioveni, echipa care a intrecut campioana en-titre FC Arges, e greu sa dau un pronostic si sa spun ca avem sanse mari sa depasim grupa. Important pentru noi este sa vedem unde ne situam la aceasta ora. Asta nu inseamna ca nu cred in sansele noastre. In fotbal totul e posibil si am incredere in copiii mei. E o sansa mare pentru ei sa demonstreze ce pot.

Ce nume propune Atletico la acest turneu?  Ce jucatori sa urmarim?
Eu pe toti vi-i propun sa-i urmariti. Sunt o generatie foarte buna de copii. Dar in mod special ati putea sa-i urmariti pe Ciubuc, Ciobanu si Spataru.

 

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.