Ajuta copiii talentati la fotbal! Directioneaza 2% din impozitul pe venit clubului Atletico Rosiori!

09.03.2010 08:02

Conform Codului Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea sa directioneze doi la suta (2%) din impozitul pe veniturile obtinute in anul precedent catre o entitate nonprofit.

Aceasta optiune NU va costa nimic. Daca nu o folositi, suma respectiva ramane statului.

Directionand aceasta suma catre Clubul Sportiv Atletico Rosiorii de Vede, ajutati copiii talentati la fotbal din Rosiorii de Vede sa se pregateasca in conditii mai bune, cat si sa-si dezvolte calitatile intr-un climat propice . 

 

Ce trebuie sa faceti?

Pasul 1. Completati datele pe declaratie in functie de sursa dvs. de venit:

 a) daca aveti venituri din salarii:

• completati Declaratia 230 (punctele A si B)

Nu va faceti probleme daca atunci nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.

b) daca aveti venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc):

• completati Declaratia 200 (punctul III)

Cei care obtin, pe langa salarii, si alte venituri, vor completa formularul 200 - Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2006, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat.

 
** Declaratiile 200 si 230 le  puteti obtine direct de la Administratia Finantelor Publice, le puteti descarca de pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (portal ANAF, zona de asistenta a contribuabililor, persoane fizice, formulare) sau puteti ruga o cunostinta sa va faca o copie.

 Va rugam sa completati cu atentie toate datele, inclusiv datele organizatiei: nume, cod fiscal si cont bancar. Atentie, contul bancar in format IBAN are 24 de cifre!

Pasul 2. Depuneti formularul personal sau trimite-l prin posta cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu. Termenul limita este 15 mai 2010!

Asta-i tot! V-ati adus contributia la buna cheltuire a fondurilor publice si ati contribuit la o viata mai buna in comunitatea dvs.! Pana la 31 decembrie administratia financiara va centraliza toate informatiile si va vira sumele stranse catre organizatia beneficiara.

 

DATELE NECESARE DIRECTIONARII CELOR 2% CATRE
Asociatia Club Sportiv Atletico Rosiorii de Vede

Denumire entitate non-profit : Asociatia Club Sportiv Atletico Rosiorii de Vede
Cod de identificare fiscala:
25226950
Cod bancar ( IBAN): RO16RNCB0246108676390001

 

 

 * Persoana de contact: antrenor Alexandru Gheorghe

**Detalii pe www.doilasuta.ro

 

Back

Search site

© 2009 Created by C.M.